Fina Zen-retreater

Zen är nu! Jag tror att vägen till personlig utveckling till stor del går via att bara vara, helt utan intryck, för att sortera vad man har varit med om och på så sätt lära känna sig själv. Om man har svårt att göra det själv hemma finns det fantastiska tysta retreater man kan åka på för att komma igång. Jag har själv varit på Frötuna under en weekend och kom då för första gången till ett fantastiskt lugn och klarhet med vad jag vill. Efter det så kör jag mest retreater för mig själv hemma, nu när jag vet hur man gör. Om du är sugen på en ordentlig retreat så kommer två på Frötuna i augusti, denna och denna som jag inte hade tackat nej till att gå på om jag hade haft möjlighet. Och det vore inte heller fy skam att åka till en av ledarnas meditationscenter bland bergen i Indien.

Kommentera