Matcha bra för hälsan

Egentligen är det inte miljövänligt att köpa blommor transporterade från världens alla hörn. MEN när jag går förbi Hötorget och de rear ut flera blombuketter för nästan inga pengar inser jag att om jag inte köper de här så kommer de att slängas. I en konteiner. Om jag däremot köper dem så hamnar de ju i min kompost och det är väl ändå bättre för ekosystemet? Näring som kommer tillbaka. Jag har förvisso också tänkt att om jag köper dem så ser försäljarna att de går åt och fortsätter med stora kvantiteter. Ska tänka på det nästa gång!

Men blommorna har en annan fin effekt, en hälsoeffekt. Dels tillför de syre i rummet och dels gör de rummet finare. Titta så fint de matchar med gardinerna! Jag tror att man mår mycket bättre om man tycker att sin egen omgivning är fin. Och jag tycker om när saker matchar! I detta fall: Blommorna + gardinerna = sant. <3

A better place blomma

A better place Gardiner
Mysigt att sitta och arbeta här!

Kommentera